Szerencsejáték Zrt.

A játékról részletesen

A Hatoslottó játékban 45 számból kell 6-ot megjelölni. Ezek lehetnek saját számok, de a játékos kérheti ezek véletlenszerű kiválasztását is. A játékos akkor nyer, ha legalább 3 találata van egy számmezőben.

A Hatoslottó élő sorsolása vasárnaponként látható az RTL Klubon, 16 órától.

Amennyiben egy szelvényen legalább 1350 Ft-ért játszott Hatoslottót, akkor a játékba küldés hetén vasárnap 15:00-ig pályázhat számhúzónak a pályázati űrlapon vagy a 06-40-414-414-es (helyi tarifával hívható) telefonszámon.

Nyeremények

A Hatoslottó nyereményeinek nagysága attól függ, hogy:

  • hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra,
  • van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és
  • hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis a kisorsolt hat szám közül hány játékos találta el mind a hat számot, illetve hányan értek el 5, 4 vagy 3 találatot.

Halmozódás

Amennyiben senkinek sem sikerül helyesen megtippelnie mind a hat kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez.

Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a jackpot, vagyis a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 3, 4 és 5 találatoké is.

Hogyan kell kitölteni egy Hatoslottó szelvényt?

Hatoslottó szelvény

A számmezőn 45 számból 6 számot kell megjelölni. Ez számít egy alapjátéknak. Egy szelvényen 8 számmezőben jelölhet meg számokat.

 

 

 

Van lehetőség több mező kitöltésére és ezzel több játék feladására is, ám ilyenkor ügyelni kell a számmezők kitöltésének sorrendjére.

A szelvényen található "5 hetes" feliratú négyzet megjelölésével a szelvény minden játéka a következő öt sorsoláson is részt vesz, vagyis öt héten keresztül játszik. Amennyiben ez a négyzet üresen marad, minden játék csak a következő sorsoláson vesz részt.

JOKER játék

Hatoslottó játék mellett lehetőség van részt venni a JOKER játékban is, melynek leírását itt találja.

Mennyibe kerül egy Hatoslottó alapjáték?

Egy alapjáték ára: 225 Ft

A fizetendő összeg: 225 Ft x alapjátékok száma x hetek száma
(ha például két számmezőt szeretne kitölteni és a számokat 5 héten keresztül küldené játékba, akkor az ár: 225 Ft x 2 x 5 = 2 250 Ft.)

Mikor és hol lehet Hatoslottó játékot feladni?

  • Hétfő 5:00 és vasárnap 14:30 között.
  • Bármely online terminállal rendelkező értékesítőhelyen – az értékesítőhely nyitvatartási ideje alatt -, interneten, SMS-ben és ATM-en.

Ha a fentiekben bármilyen okból (pl. ünnepek, rendszer-karbantartás stb.) változás történne, azt közzétesszük.

Hol találja meg a kisorsolt nyerőszámokat és a heti nyereményeket?

Internetes oldalunkon kívül a terminállal rendelkező értékesítőhelyeken kihelyezett hirdetményeken, a teletext 871. oldalán, továbbá megjelenik néhány országos napilapban, illetve a SzerencseMix újságban.

Nyerési esélyek

6 találat 1 : 8 145 060
5 találat 1 : 34 808
4 találat 1 : 733
3 találat 1 : 45

1 : 42 annak az esélye, hogy a Hatoslottó játékban nyer.

A nyereményekre fordítandó összeg felosztása

6 találat 45 %
5 találat 10 %
4 találat 10 %
3 találat 35 %

A Hatoslottó játékról további információkat valamint a kombinációs játékról részleteket itt talál.