Szerencsejáték Zrt.

Akciók

Hogyan vehet részt az Astro+TV sorsjegy televíziós sorsolásán? 2013. augusztus 2. 13:42

Nyerjen a televízióban is a megújult Astro+TV sorsjeggyel!

Miért érdemes Astro+TV sorsjegyet vásárolni? Mert a sorsjeggyel akár 10 millió forintot is nyerhet, illetve esélye nyílhat pályázni a TV-műsorba. Hogyan? Amennyiben a szerencsés játékos a „TV show” feliratú kaparófelület alatt 3 darab televízió szimbólumot talál, nyereménye azonnal 5000 forint, és ezen felül, ha a sorsjegy hátoldalán levő pályázati lapot kitölti és azt bármely online értékesítőhelyen (kivéve posták és Lapker üzletek) leadja, sorsoláson vesz részt. A sorsoláson 3 játékost és 2 tartalék játékost sorsolnak ki, akik az Astro+TV televíziós sorsolási műsorának felvételén történő megjelenés esetén további 50 000 forinttal lesznek gazdagabbak, továbbá lehetőségük nyílik arra, hogy a sorsolási műsorban elérhető – az adott hétre beérkezett pályázatok mennyiségétől függően akár több, mint 1 millió forintos – nyereményt is hazavigyék.

A TV-műsor felvételére minden szerdán a TV2 székházában kerül sor, amely másnap. csütörtökön a TV2 Mokka című reggeli műsorában kerül adásba.

A műsorban a három játékos megjelöl egy-egy csillagjegyet, majd egyenként megpörgetik a sorsolókereket, amelyen 1-től 90-ig helyezkednek el a számok. Minden számhoz tartozik egy csillagjegy vagy egy felező szimbólum. Az a játékos nyeri meg a heti főnyereményt, aki a legmagasabb számot pörgeti ki. Sőt, ha a száma mellett található csillagjegy megegyezik az általa a játék elején megjelölt csillagjeggyel, akkor nyereményét megduplázza. Ha a kipörgetett szám mellett felező szimbólum található, a játékos nyereménye megfeleződik.

18-éven aluliak nem vehetnek részt szerencsejátékban, ezért az Astro+TV sorsolásán való részvételre sem pályázhatnak.

A további részleteket az Astro+TV sorsjegy Részvételi Szabályzata tartalmazza.