Szerencsejáték Zrt.

Hírek

Lottóláz élőben 2012. január 18. 9:05

A Szerencsejáték Zrt. SzerencseSzombat című műsorát az m1 csatorna élő kapcsolásban közvetíti.

A műsor alapvetően három elemből áll: az aznap délután rögzített, és felvételről sugárzott Luxor sorsolásból, az élő Ötöslottó és Joker sorsolásból, valamint a sorsolásokat kísérő zenés-táncos show-elemekből.

A játékszervező a lottósorsolások pontos időpontját köteles előre bejelenteni a Nemzeti Adó és Vámhivatal Központi Hivatala Szerencsejáték Felügyeleti Főosztályának, ezt az időpontot minden körülmények között tartania kell. Ennek érdekében, valamint hogy a többi műsorelem is a legjobb hang- és képminőségben kerülhessen adásba, egyes zenés-táncos produkciók már előre rögzítésre kerülnek. Ezeket a betétszámokat a stúdióban ülő nézők és a műsorvezetők kivetítőn követik.

A számhúzó játékos sorsolásának, illetve az Ötöslottó és a Joker nyerőszámok húzásának minden mozzanata élőben kerül adásba.

A Szerencsejáték Zrt. által szervezett sorsolások – így az Ötöslottóé is – nyilvános, vagyis bárki jelentkezhet nézőnek. Egyes játékok sorsolásában ezen kívül számhúzóként is részt lehet venni. A Fortuna Stúdióba minden héten huszonöt számhúzó-jelölt érkezik, akiket egy-egy hozzátartozó is elkísérhet a showra, így a stúdióban alkalmanként akár ötvenen is figyelemmel kísérik a műsort. A jelöltek közül egy szerencsés húzhatja ki élőben a nyerőszámokat, néhányukkal készült interjú a honlapunkon is olvasható.

A számhúzó-jelöltekre vonatkozó információkat a játékok részvételi szabályzatai tartalmazzák. További információért kattintson a linkre!

Nézőnek a következő telefonszámokon lehet jelentkezni: 224-2893; 224-2895.